Teknologia mahdollistaa shoppailun missä ja milloin vaan

Nyt kun teknologiassa ollaan nähty huikeita harppauksia eteenpäin niin monella eri osa-alueella, ei tietenkään ole mikään ihme se, että yhä useammin ihmiset päätyvät te630x300_eshop_3kemään ostoksensa netissä. Vieläkin helpompaa se on mobiililaitteelta käsin, sillä fyysinen sijainti ei aseta rajoitteita sille, että haluaa ostaa jonkun tietyn tuotteen tai palvelun. Muutama älypuhelimen tai tabletin ruudun näpäytys vie halutut tuotteet ostoskoriin, josta ne voi käydä maksamassa. Tämä ei voisi enää olla helpompaa, tai niin ainakin luulisi.

Ostoksilla käyminen netissä on tätä nykyä todella yleinen tapa tehdä ostoksia. Vaikka kivijalkamyymälöissä kiertäminen on kieltämättä myös mukavaa puuhaa, on yksinkertaisesti niin paljon helpompaa ottaa käteen mobiililaite ja hoitaa sama asia huomattavasti pienemmällä vaivalla vain sormeaan liikuttamalla. Tarjolla on tuhansia eri vaihtoehtoja ostosten tekemiseen netissä ja markkinoilla on valtava määrä appeja, joita voi hyödyntää asiassa.

Eräs suosituimmista sovelluksista shoppailun saralla on tietysti Amazon, joka on suoranainen Internet-shoppailijoiden mekka. Tässä sovelluksessa on tarjolla aivan kaikkea kissanleluista kirjoihin ja pomppulinnoista puuteriin, eikä hintakaan ole yleensä lainkaan hullumpi verrattuna vaihtoehtoisiin tuotteisiin. Tätä sovellusta käyttääkseen ja jotain ostaakseen tulee itselleen luoda ensin oma tili Amazonille.

Mikäli haluaa kokeilla vaihtoehtoista sovellusta shoppailuun, on yksi mukava vaihtoehto sovellus nimeltään Etsy. Tätä voisi luonnehtia eräänlaiseksi netissä toimivaksi kirpputoriksi ja nousevien taiteilijoiden sekä muuten käsiltään näppärien käsityöläisten alustaksi, josta voi löytää itselleen todellisia helmiä. Monet tässä Etsyn verkkosivustoon pohjautuvassa sovelluksessa myytävistä tuotteista ovat joko uniikkikappaleita tai hyvin pienessä erässä tuotettuja, joten täältä ostettaessa ei samanlaista tuotetta ihan heti tule vastaan.

Toinen suuri ilmiö ovat erilaiset kuponkeja tarjoavat sovellukset kuten Suomen markkinoilla tällä hetkellä suurimpiin kuuluva Letsdeal. Tämän sovelluksen lataamalla käyttäjä pääsee selailemaan erilaisia todella edullisia tarjouksia esimerkiksi alueen ravintoloihin, kampaamoihin, tapahtumiin ja muihin palveluihin tai tuotteisiin. Kun mieluinen ostettava löytyy, voi sen maksaa suoraan sovelluksen kautta, jonka jälkeen itselleen saa koodin. Tämän koodin käyttämällä voi ostaja lunastaa itselleen valitsemansa tuotteen tai palvelun, eikä siitä enää siinä vaiheessa tarvitse maksaa mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *