Matkailijoille tarkoitettuja sovelluksia ilmaantuu kuin sieniä sateella

Matkailu on monelle rakas harrastus, ja nykyään älypuhelimet kulkevat lähes jokaisella matkalla mukana. Tämä on oivallettu oivana markkinarakona, johon moni yritys ja sovelluskehittäjä onkin lähtenyt mukaan täysillä. Matkailijoiden tarpeisiin on tarjolla varsin monenlaisia eri mobiililaitteille suunnattuja sovelluksia, joista on ennen matkaa ja myös matkan aigdvfscdaxs.originalkana paljon iloa ja hyötyä. Useimmat appit löytyvät sekä iOS-käyttöjärjestelmälle että Android-laitteille optimoituina.

Jos haluaa ostaa lentolipun ja muita matkaan liittyviä palveluita, on sen hoitaminen näppärästi erilaisten appien kautta mahdollista. Tämä auttaa myös silloin, kun ostopäätöstä ei ole vielä tehnyt, vaan haluaa vertailla lentolippujen ja matkatarjousten hintojen kehittymistä tiuhaan tahtiin ennen lopullista ostamista. Eräs kätevimmistä ja myös suosituimmista sivustoista matkojen varaamiseen on Ebookers, jonka mobiilisovelluksen avulla voi varata kaikenlaisia matkoja. Maksukin hoituu nopeasti kännykän tai tabletin kautta, joten sovellus on oiva vaihtoehto myös reissun päällä tulevia lentoja ostaessa. Jos majoitus täytyy varata, tarjoaa muun muassa Hotels.com sujuvan sovelluksen tähän. Älypuhelimella pääsee selaamaan asettamillaan hakupäivillä matkakohteesta löytyviä hotelleja ja hostelleja ja varaamaan nopeasti ja turvallisesti itselleen katon pään päälle tarvittaessa. Hotels.comin app tarjoaa myös mahdollisuuden vertailla hotelleja muiden käyttäjien antamien arvostelujen perusteella.

Mikäli haluaa tutkia jonkin matkakohteen suosituimpia vierailukohteita, nähtävyyksiä, ravintoloita ja palveluita, suuntaa moni nykyään osoitteeseen Tripadvisor. Se tarjoaa myös sovelluksen, jonka kautta moni matkailija saa avun matkallaan silloin kun ei ole varma siitä, missä ravintolassa kannattaisi syödä tai mitkä ovat lomakohteen hienoimpia nähtävyyksiä. Lisäksi Tripadvisorin kautta voi laitteeseensa ladata matkakohteensa kartan, jolloin alueella voi suunnistaa karttaa apunaan käyttäen, vaikkei laitteessa olisikaan kyseisellä hetkellä nettiyhteyttä. Mikäli Tripadvisor on jo tuttu sovellus ja mieli tekisi kokeilla jotain muuta, on toinen vastaava palvelu nimeltään AroundMe. Sen kautta matkailija löytää matkakohteestaan kaikki oleelliset paikat pankista lääkäriin ja postitoimistoon.

Jos matkakohteessa on eri valuutta, saattavat numerot pyöriä päässä. Lomalla voi jättää laskutoimitukset tekemättä, jos lataa itselleen näppärän XE.com -sivustosta mobiilisovelluksen muotoon tehdyn version. Tämän avulla kännykällään voi helposti laskea ajankohtaisten kurssien mukaiset eurohinnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *